Voice Technology: Thought Field Therapy via de telefoon of app

Voice Technology ™ (TFT VT) maakt gebruik van het gegeven dat uit de stem van een cliënt een op de cliënt afgestemd TFT algoritme kan worden geanalyseerd. Daarna worden de behandelpunten doorgegeven. U voert de behandeling met aanwijzingen van de therapeut uit op uw eigen locatie. Ook de aanwezigheid van Individuele Energetische Toxines kan getest worden. TFT VT wordt inmiddels veelvuldig toegepast, zowel als de cliënt op locatie aanwezig is, of als de cliënt op afstand is. Voice Technology kan via telefoon en via Internet toegepast worden. Dit heeft voordelen als u onderweg bent (zakenreis) of dat als u te ver weg woont van de behandelpraktijk.

Voor bestaande cliënten van Effeta is een extra service met Voice Technology beschikbaar op ieder moment van de dag, als de therapeut beschikbaar is.  Indien ik de telefoon niet kan opnemen spreekt de cliënt de voicemail in (met ingesproken naam en telefoonnummer). Ik neem dan na het beluisteren van de voicemail contact op met de cliënt voor directe behandeling per telefoon. U kunt zich voorstellen dat deze extra service met name in crisismomenten zeer nuttig kan zijn en het therapeutisch proces behoorlijk kan versnellen. Op het moment (of vlak daarna) dat u het probleem ervaart, wordt u behandeld.

Ik kan een paar voorbeelden geven waarbij Voice Technology tot zijn recht kwam. Een mevrouw was in een proces met haar man en zou een belangrijk gesprek met haar man hebben. Ze was heel nerveus en bang dat het niet goed zou gaan. Via de telefoon hebben we onrust behandeld. Ze is het gesprek in vertrouwen aangegaan en het is helemaal goed gekomen. Ze hadden een crisis, en een groeimoment doorgemaakt. Een ander voorbeeld is een manager die voor een belangrijke presentatie volkomen onverwacht enorm nerveus werd. Via de telefoon werd met Voice Technology een Individuele Energetische Toxine(IET)  gevonden die veroorzaker was van het probleem. Na neutralisatie van deze IET kon de man gewoon de presentatie geven zoals hij gewoon was.

Mensen die nog geen cliënt zijn van Effeta kunnen ook gebruik maken van Voice Technology (TFT VT). Als u dat wilt, kunt contact opnemen met mij via het invulformulier of via telefoon, whatapp. Meer informatie over TFT en Voice Technology™ vindt u op thoughtfieldtherapy.nl

Voice Technology