Thought Field Therapy therapeut

Als Thought Field Therapie therapeut, ben ik getraind door wijlen Dr. Roger J. Callahan (de ontwikkelaar van Thought Field Therapie) op het TFT-dx en TFT-Adv niveau. Het TFT-Adv niveau maakt gebruik van de krachtige Thought Field Therapie Voice Technology procedures.
Oorspronkelijk ben ik opgeleid als HTS-ingenieur in de besturingstechniek, onderdeel van de technische Natuurkunde. Daarna ben ik gaan werken in de IT, technische automatisering bij grote bedrijven. Door een innerlijke verschuiving en groeiproces was er behoefte aan verbreding van mijn horizon en ben ik gestart met de Master of Business Administration (MBA) afgerond in 1995. Na het starten in 1989 van het eigen bedrijf voor Internet Consultancy ben ik werkzaam geweest als ingenieur bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Er was er toch nog een behoefte naar meer mens gericht inzicht. Bij het Atma in Amersfoort ben ik opgeleid tot psychodynamisch therapeut waar ik in 2003 als Regressietherapeut en in 2005 als Psychodynamisch therapeut en integraal hypnotherapeut afstudeerde.

In 2005 kwam ik in aanraking met Emotional Freedom Technique (EFT). De techniek maakte me nieuwsgierig naar de basis van EFT en dat is Thought Field Therapy. Met de Thought Field Therapy algoritmes van het zelfhulpboek heb ik een Deense cliënt behandeld. Zij was nieuwsgierig en het toepassen van TFT binnen de regressie ging soepel. Het resultaat kwam wonderbaarlijk snel en met een voor de cliënt verheugd resultaat! Zij ging het boek direct kopen. Ik heb in 2006 Callahan Techniques benaderd, materiaal bestudeerd en mijn eerste workshop gevolgd in de UK en mocht ik me Thought Field Therapy therapeut noemen. Daarna is er nog de Voice Technology TFT_Adv workshop gevolgd bij wijlen Dr. Roger Callahan. Ik kan zeggen dat ik van de master himself heel veel geleerd heb, mede dankzij mijn heldervoelendheid. De resultaten met Thought Field Therapie (TFT) werden zeer vaak bevestigd. Het werd mij duidelijk dat bij onderliggend psychopathologische klachten (bijvoorbeeld persoonlijkheidsstoornis op somatische grondslag)  de verwachtingen bijgesteld dienen te worden. Echter, ook dan is Thought Field Therapie heel behulpzaam en kan verlichtend werken.
Veel mensen lopen rond met trauma's en dit is nu onnodig. Er zijn prachtige technieken als EMDR waar ik in het begin van de praktijk mee werkte en het - in mijn visie - nog krachtiger Thought Field Therapy en voor "nog krachtiger" heb ik vaktechnische redenen.

Ik heb het "geluk" gehad als Thought Field Therapy Therapeut een protocol voor Individuele Energetische Toxines te ontwikkelen. De effecten van dit protocol zijn robuust en duurzaam. Robuuster en zeker duurzamer dan de methode van de klassieke TFT die eerst gebruikt werd. Ik heb dit behandel protocol ter beschikking gesteld aan de internationale TFT-therapeuten gemeenschap. Je mag me dan als Thought Field Therapy Therapeut ook ervaren en expert in Thought Field Therapy noemen, in theorie en praktijk.

Ik ben bereikbaar via het invulformulier of via gsm: +31(0)6 55342478 of whatsapp.

Thought Field Therapy Therapeut