Breadcrumbs

Hoge gevoeligheid: individuele begeleiding

Binnen Effeta kunt u leren omgaan met hoge gevoeligheid. Het leren omgaan met hoge gevoeligheid wordt aangeboden in een individueel traject. Dit maakt het mogelijk op jou unieke situatie in te gaan. In de intake wordt de persoonlijke levensgeschiedenis besproken en een plan op maat gemaakt.

Daarna volgen bijeenkomsten waarin vaak eerst een aantal emotionele belemmeringen van jou  worden aangepakt.  De technieken die hiervoor gebruikt worden zijn therapeutische, coachingsgerichte oefeningen naast de ontwikkelde hoge gevoeligheidsoefeningen die zijn ontstaan (sinds 2003) in het werken met (hoog) gevoelige mensen. De hoge gevoeligheidsoefeningen leiden onder andere naar het spirituele Hart.

Door het individuele traject heb je het voordeel dat de stof optimaal is afgestemd op de jou als persoon. Als de oefeningen zijn geleerd, kan het geleerde jou ondersteunen gedurende je gehele verdere leven!

Omdat het een individueel traject betreft wordt er per consult een geldelijke vergoeding gerekend.  Je kunt de nota mogelijk indienen bij de aanvullende ziektekostenverzekering.

Tel. 06 - 55342478 Ronald Martens