Breadcrumbs

Contact

Locatie

Postadres praktijkadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Hypnotherapie

Ronald Martens
Tel. 06 - 55342478

Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr. 04093
Registratienummer RBCZ®: 403221R.
AGB code: 90030435 en Praktijkcode 90071408
Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen SCAG: 10369

 

Echt

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dorpstraat 13-15 Echt-Pey komt.

Effeta Echt per auto:

Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Echt-Pey kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Bij de praktijk kunt u de auto parkeren voor de twee witte garagepoorten of op een parkeerplaats in de straat.

Effeta Echt per trein:

Trein: U kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u de kaart.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey vragen richting 'Slek'. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey komt.

Effeta Echt per bus:

Bushaltes: Er is in de buurt een bushalte. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey komt.

 

Maastricht

De praktijk in Maastricht is medio Augustus 2022 gesloten.
Van de Corona crisis is geleerd dat consulten met hypnotherapie via het beeldscherm ook effectief kunnen zijn. Zeker in combinatie met Thought Field Therapy.
Er zijn daarmee bij mij drie mogelijkheden: therapie op locatie in Echt of via het beeldscherm/gsm of de combinatie consulten in Echt met sessies via het beeldscherm/gsm. Met alledrie de mogelijkheden is succesvol ervaring opgedaan.
Met Thought Field Therapy was al meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in consulten via telefoon/gsm of PC. Ook al doordat mensen uit diverse locaties van Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Friesland, Gelderland, Brabant, Limburg) en België (Antwerpen, Brussel, Limburg, Brabant, Ardennen) mij voor begeleiding kozen. En voor reisafstanden van meer dan een uur is het dan handig om ook per telefoon te kunnen werken.
Het kwam al vaker voor dat mensen die mij eerst in de praktijk in Maastricht opzochten daarna de voorkeur gaven voor de praktijk in Echt, gewoon omdat ze de locatie in Echt prettiger vinden.

Met andere woorden mocht je therapie/coaching bij mij in Maastricht of elders hebben gevolgd of je ontmoet mij voor de eerste keer en je wilt die volgende stap zetten of nog een issue oplossen dan kan dit heel goed in Echt.

Je bent Welkom.