Breadcrumbs

Contact

Locatie

Praktijkadres: Dopplerdomein 2 Maastricht-Randwyck
Postadres en tweede praktijkadres: Dorpstraat 13-15, 6102 TP Echt

Hypnotherapie

Ronald Martens
Tel. 06 - 55342478

Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr. 04093
Registratienummer RBCZ®: 403221R.
AGB code: 90030435 en Praktijkcode 90071408
Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen SCAG: 10369

 

Echt

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dorpstraat 13-15 Echt-Pey komt.

Effeta Echt per auto:

Via onder meer www.routenet.nl zoeken op Dorpstraat 13-15 6102 TP Echt-Pey kunt u de route naar onze praktijk in Echt vinden. Onze praktijk bevindt zich vlak bij de N295, Rijksweg-Zuid.

Bij de praktijk kunt u de auto parkeren voor de twee witte garagepoorten of op een parkeerplaats in de straat.

Effeta Echt per trein:

Trein: U kunt ook per trein reizen. U dient dan Station Echt te kiezen. Met de treinplanner van de NS kunt u de treintijden opzoeken.
De loopafstand van het station naar de praktijk is ongeveer 12 tot 15 minuten. Als u het station uitloopt gaat u linksaf richting de spoorwegovergang. Na oversteken van het spoor volgt u de kaart.
Houdt er rekening mee dat de Dorpstraat een lange straat is. Als u de weg vraagt kunt u het beste de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey vragen richting 'Slek'. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey komt.

Effeta Echt per bus:

Bushaltes: Er is in de buurt een bushalte. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dorpstraat 13-15 te Echt-Pey komt.

Maastricht

Te voet of met de fiets

bent u te voet of met de fiets dan kunt u in het kaartje hierboven kijken hoe u bij de Dopplerdomein 2 te Maastricht komt.

Effeta Maastricht per auto:

Middels de link routenet.nl en het invoeren van 'ik wil naar', het adres 'Dopplerdomein 2 Maastricht', of de postcode '6229 GN', en door 'vertrek van' gegevens in te voeren en dan 'Plan route' aan te klikken wordt de routebeschrijving naar de praktijk van Effeta getoond.

De dopplerdomein is onderdeel van een voegangersgebied. In de buurt zijn verschillende parkeerterreinen waar de auto kan worden geparkeerd. Verder kunt u in een straat in de buurt parkeren. Als het heel druk is kan ook in het congrescentrum Mecc worden geparkeerd.

Effeta Maastricht per trein:

Ga de trap bij het perron omhoog. Sla boven aangekomen rechtsaf en volg de weg omlaag. Na ca. 400m bevindt zich aan uw rechterhand het Mecc. 
Loop verder (westwaarts) langs het Mecc richting de praktijk.
De weg buigt op het eind af naar rechts, daar is het voor fietsers en voetgangers mogelijk linksaf te slaan.
Ga linksaf en loop het plein op. Op het plein bevindt zich een ronde plantenbak. Aan de rechterhand bevindt zich de ingang van de praktijk van Effeta.
Ga de deur door en aan het eind van de kleine gang is de aan de linkerkant de ingang van de praktijk. Klop om aan te geven dat u er bent. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.

Effeta Maastricht per bus:

Bushaltes: Er zijn in de buurt vier uitstapplaatsen. Op de website 9292.nl kunt u plannen hoe u bij de Dopplerdomein komt.