Breadcrumbs

In het kort bieden we de volgende therapiën / technieken:

  • Moderne hypnotherapie: Hypnotherapie is een krachtige vorm van transpersoonlijke therapie. Er wordt gebruik gemaakt van de kracht van je onbewuste en je innerlijke bron (sommige mensen noemen dit de ziel). Binnen de hypnotherapie wordt onder meer gebruik gemaakt van trance. Trance is naast waken, slapen en dromen een staat van zijn.
  • Regressie therapie en reïncarnatietherapie: Regressietherapie is een inzicht gevende therapie. Binnen de regressietherapie ga je terug in de tijd (regressie) naar ervaringen waarbij bepaalde beperkende gedachten, neigingen en gevoelens ontstonden. Als er ervaringen van voor de geboorte naar voren komen, dan wordt dit reïncarnatietherapie genoemd.
  • Thought Field Therapy (TFT): Een van de meest recent beschikbaar gekomen psychotherapeutische technieken zijn Thought Field Therapie, TFT en Emotional Freedom Technique, EFT waarbij EFT is afgeleid uit TFT. TFT is ontstaan uit de gecombineerde kennis over acupunctuur meridiaanpunten en modern hersenonderzoek. De technieken zijn zeer krachtig met de opvallende eigenschap dat ze direct werken.
  • Andere technieken die hier niet genoemd zijn. Voor de cliënt worden vaak therapieën gemengd om een optimaal resultaat te behalen.