Breadcrumbs

Vanwege het Corona virus houden ons aan de RIVM richtlijnen en vragen u om de richtlijnen te volgen.

De richtlijnen zijn versoepeld. Echter als u klachten heeft als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan kan de behandeling niet doorgaan.

 

Effeta training, coaching, therapie

Effeta gaat uit van heel de mens: een holistische benadering. Dit is een benadering vanuit verschillende niveaus, het fysieke, het emotionele, het mentale en het spirituele niveau.
Effeta komt uit het Aramees en betekent : Ga open!
Het openen van de zintuigen, de lagen naar de diepere innerlijke kern afpellen, zodat de bezielde persoonlijkheid naar voren kan komen.

 

Luisteren naar je lichaam

 

Luisteren naar je gevoel

 

Luisteren naar jezelf

 

Effeta biedt training, coaching en therapie. Binnen de trainingen worden mensen vaardigheden geleerd die zij in hun persoonlijk en zakelijk leven kunnen gebruiken. Bij de coaching worden cliënten ‘vanaf de zijlijn’ gecoached in real life situaties. Cliënten kunnen hun vaardigheden verder uitbouwen met persoonlijke ondersteuning. In de therapeutische setting wordt met de cliënt gewerkt aan de hindernissen die de cliënt in zijn of haar leven ervaart. Binnen Effeta therapie wordt gebruik gemaakt van hypnotherapie/regressie- en reïncarnatietherapie en Thought Field Therapy ook wel TFT genoemd.

Effeta™ is een geregistreerd merknaam bij het Benelux Merkenbureau.

In het kort bieden we de volgende therapiën / technieken:

  • Moderne hypnotherapie: Hypnotherapie is een krachtige vorm van transpersoonlijke therapie. Er wordt gebruik gemaakt van de kracht van je onbewuste en je innerlijke bron (sommige mensen noemen dit de ziel). Binnen de hypnotherapie wordt onder meer gebruik gemaakt van trance. Trance is naast waken, slapen en dromen een staat van zijn.
  • Regressie therapie en reïncarnatietherapie: Regressietherapie is een inzicht gevende therapie. Binnen de regressietherapie ga je terug in de tijd (regressie) naar ervaringen waarbij bepaalde beperkende gedachten, neigingen en gevoelens ontstonden. Als er ervaringen van voor de geboorte naar voren komen, dan wordt dit reïncarnatietherapie genoemd.
  • Thought Field Therapy (TFT): Een van de meest recent beschikbaar gekomen psychotherapeutische technieken zijn Thought Field Therapie, TFT en Emotional Freedom Technique, EFT waarbij EFT is afgeleid uit TFT. TFT is ontstaan uit de gecombineerde kennis over acupunctuur meridiaanpunten en modern hersenonderzoek. De technieken zijn zeer krachtig met de opvallende eigenschap dat ze direct werken.
  • Andere technieken die hier niet genoemd zijn. Voor de cliënt worden vaak therapieën gemengd om een optimaal resultaat te behalen.