Breadcrumbs

Trainers

Binnen Effeta zijn Yolanda en en Ronald als vaste trainers actief.

Yolanda Martens-van Gerve

Mevrouw Yolanda Martens-van Gerve is fysiotherapeute, haptotherapeute en geeft Mindfulness trainingen. Zij is als Nederlands fysiotherapeute haar loopbaan begonnen in 1984 in Zwitserland en vanaf 1991 weer werkzaam in Nederland, sinds 1999 werkzaam als haptotherapeute in haar eigen praktijk.
Het is voor haar een uitdaging mensen in contact te brengen met hun innerlijke kern zodat ze dit ook steeds meer in hun leven kunnen uitstralen. Zelf is zij bezig zich verder te verdiepen op de weg van innerlijke ontwikkeling op basis van innerlijk weten, de kennis van het hart (gnosis).
Naast ruime ervaring in het werken als therapeute geeft zij trainingen en cursussen aan groepen.
Mevrouw Martens - van Gerve is geregistreerd A-lid bij de VVH (Vereniging van Haptotherapeuten). Tevens is zij als fysiotherapeute KNGF geregistreerd.

Ronald Martens

Ik werk als psychodynamisch therapeut en integraal hypnotherapeut, regressie- en 
reïncarnatietherapeut. In e privé sfeer beoefen ik ZaZen.
Vanaf 1989 ben ik werkzaam geweest als ingenieur bij grote bedrijven en sinds 1995 als afgestudeerd MBA’er en als zelfstandig ondernemer werkzaam voor bedrijven. Sinds 2003 Ben ik werkzaam als therapeut; voortvloeiend uit mijn eigen bewustwordingsproces (anderen zouden zeggen paranormale proces) dat werken met én voor mensen voorop stelt. Ik ben met name geïnteresseerd in het begeleiden van de bewustwording bij mensen.