Hypnotherapeut en psychosociaal therapeut

Mijn naam is Ronald Martens. Als hypnotherapeut en psychosociaal therapeut werk ik in Echt Midden-Limburg (NL) in de eigen praktijk.
Oorspronkelijk ben ik opgeleid als HTS-ingenieur in de besturingstechniek, onderdeel van de technische Natuurkunde. Daarna ben ik gaan werken in de IT, technische automatisering bij grote bedrijven. Door een innerlijke verschuiving en groeiproces was er behoefte aan verbreding van mijn horizon en ben ik gestart met de Master of Business Administration (MBA) afgerond in 1995. Na het starten in 1989 van het eigen bedrijf voor Internet Consultancy ben ik werkzaam geweest als ingenieur bij kleine, middelgrote en grote bedrijven. Er was er toch nog een behoefte naar meer mens gericht inzicht. Bij het Atma in Amersfoort ben ik opgeleid tot hypnotherapeut psychodynamisch therapeut waar ik in 2003 als Regressietherapeut en in 2005 als integraal hypnotherapeut en psychodynamisch therapeut afstudeerde.
Sinds 2003 ben ik werkzaam als therapeut; voortvloeiend uit mijn eigen bewustwordingsproces (anderen zouden zeggen zijn paranormale proces) dat werken met én voor mensen voorop stelt. Ik ben met name geïnteresseerd in het begeleiden van mensen in hun bewustwording. Ik ben geregistreerd lid bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten) en de RBCZ®.

Als hypnotherapeut en psychosociaal therapeut ben ik tevens geschoold door de grondlegger van de Thought Field Therapy (TFT), Roger J.Callahan. Mijn grote bijdrage binnen de Though Field Therapy (TFT) is de ontwikkeling van een protocol om Individuele Energetische Toxines te behandelen. De effecten van de deze behandeling zijn robuust. Ik heb deze behandel protocol ter beschikking gesteld aan de internationale TFT-therapeuten gemeenschap.
Ik beoefen ook ZaZen alweer ik Bewust ben geworden.  Meer over mij is te vinden op LinkedIn Ronald Martens.
 

Ronald Martens hypnotherapeut en psychosociaal therapeut

Tel. 06 - 55342478 Ronald Martens

 

Mijn registraties als hypnotherapeut en psychosociaal therapeut

In onderstaande tabel is een overzicht van de codes en verenigingen waar ik als psychosociaal therapeut en hypnotherapeut lid van ben.

  AGB code: 90030435 en Praktijkcode: 90071408
Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten Nederlandse beroepsvereniging van Hypnotherapeuten NBVH lidnr: 04093
RBCZ een vrije zorgkeuze Registratienummer RBCZ®: 403221R 
Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen SCAG: 10369 
  SHO-registratienummer: 114966-113963
  Kamer van Koophandel: 14633559
  BTW Id-nr: NL001495817B59